ДругиНовини

Hills of Rock Music Festival се отлага за 2021

Hills of Rock е едно от най-големите музикални събития в България

Фестивален календар

Фестивалът Hills of Rock е едно от най-големите музикални събития в България. Той обединява емоциите на хиляди фенове, които могат да чуят на живо в Пловдив изпълненията на световни звезди, актуални имена от съседни балкански държави и някои от най-добрите български групи.Фестивалът се провежда ежегодно от 2017 г. на Гребната база в Пловдив – на 3 сцени, всяка със собствен музикален стил и звучене. На пространство от около 70 000 квадратни метра ще прозвучат изпълнения на десетки групи

С огромно съжаление информираме, че тази година вратите на фестивала няма да се отворят. Няма да я има енергията на хилядите любители на рока, очакващи с нетърпение появата на любимата си група.
post-image-3

Усложнената международна обстановка, свързана с COVID-19, и ограниченията на Заповед № РД-01-256/11.05.2020 г. за провеждане на културни събития на открито, с допустима заетост до 30 % от капацитета на мястото, правят осъществяването на фестивала невъзможно през юли 2020 година. Несъмнено здравето е най-висшият актив, който днес ценим повече от всякога.

Success is largely a matter of holding on after others have let go.

Всички закупени билети за изданието на Hills of Rock 2020 ще важат без презаверка за изданието през 2021. След обявяване на новите дати и всички артисти за Hills of Rock 2021, тези от вас, които няма да имат възможност да посетят фестивала, ще могат да върнат своите билети в определен период. Екипът на Hills of Rock работи усилено по уточняване на конкретните дати за провеждане на фестивала през 2021 и финализиране на окончателната селекция от артисти.

post-image-2

 

Свързани статии

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker